Boligsikring

Sikring av private hus og hjem

Din leverandør av boligsikring

Å sikre din bolig mot innbrudd og uvedkommende bidrar til at du og familien kan sove trygt om natten. Det er ikke bare inngangsdøren som kan være attraktiv for uvedkommende, det kan være flere muligheter for uønsket inngang som vinduer, bakdører, kjeller eller terrassedøren. Vi anbefaler å spesielt sikre de inngangspunktene som ikke er synlig fra veien, i nærhet av en bakke eller lett tilgjengelig for uvedkommende.

MD Sikkerhet er her for å hjelpe nettopp deg å sikre ditt hjem på den måten du ønsker. Med vår lange erfaring gir vi tips og råd til hvordan du bør sikre ditt hjem.

boligsikring md sikkerhet

Tjenester vi kan tilby

Din leverandør av boligsikring
 • Totalsikring av din bolig
 • MD Sikkerhet er her for å hjelpe deg sikre ditt hjem på den måten du ønsker. Vår lange erfaring sørger for at du kan sove trygt om natten.
 • Sikring av vinduer
  Vinduer er svært utsatt for innbrudd, og kan være enkelt for en innbruddstyv å ta seg gjennom, blant annet ved å fjerne hele glasset uten en lyd.
 • Sikring av dører og terrassedører
  Med en FG-godkjent lås på alle dører i boligen er det en betydelig mindre risiko for innbrudd. Det hindrer også tyven i å komme seg ut igjen, hvis den uvedkommende skulle ha funnet en vei inn.
  Terrassedørene er den vanligste veien inn for uvedkommende, da de er ofte dårlig sikret, og ligger usjenert til, og kan sikres på flere ulike måter.
 • Sikring av verdisaker
  Med opplyste utearealer, alarm og et sikkert skap kan du føle deg trygg på at dine verdisaker er sikret.

Ønsker du befaring?

Vi er autoriserte låsesmeder og har lang erfaring i markedet, som betyr trygghet og kvalitet i produktene vi leverer.

Rull til toppen